Upplevelser

På Tropikariet i Helsingborg erbjuder vi olika upplevelser för att du som besökare ska få ut ännu mer av ditt besök. Alla upplevelser bokas över telefon, 042-130035, tisdag-söndag (9-17). Vi erbjuder:

 

 

Upplevelsepaket

Under en timmes tid får du följa med en av våra djurvårdare på en exklusiv upplevelse, se filmen nedan!

 

Du får vara med om att handmata våra lemurer, klappa en haj, en unik chans till att gå in till våra surikater samt hålla en orm eller krokodil ensam tillsammans med en av våra djurvårdare.

Upplevelsepaketet kostar 1295kr, gäller endast för EN person och måste bokas i god tid. Ring oss (tis-fre, 11-17) på 042-13 00 35. För att undvika missförstånd tar vi ej bokningar av arrangemang via mejl.

Barn under 12 år får ta med en vuxen gratis.

 

 

Barnkalas

Upplevelse: Ormklappning på TropikarietBarnkalas på Tropikariet skiljer sig mycket från andra barnkalas. En av våra djurvårdare tar med barnen på en rundvandring i de olika världsdelarna. De får möjlighet till att lära sig om djuren och deras omgivning samt även klappa och mata vissa av våra djur!

Efter den guidade turen samlas barnen i hyddan med utsikt över den afrikanska savannen med surikater, sköldpaddor och fåglar. Det bjuds på korv med bröd, saft, glass och godispåse.

Kalaset varar i två timmar (vardagar 14:30-16:30, helgdagar 10:00-12:00). Med hänsyn till både barnen och djuren har vi valt en minsta ålder på sju år och max 15 barn per kalas.

Pris

Guidningen kostar 995kr plus  195 kr/barn. Två vuxna får fri entré.

 

Bokning

För fler frågor och bokning av kalas, ring oss tisdag – fredag 10-17, på 042-130035. För att undvika missförstånd tar vi ej bokningar av arrangemang via mejl.

Bokningen är bindande. En bekräftelse skickas ut via mail.

Om ej 500 kr depositionsavgift betalas inom 10 dagar från det att bokningen är gjord så annulleras kalasbokningen.

BG.5325-4629          PG.8306618-3

 

Inbjudningskort

För att ladda ner våra färdiga inbjudningskort till barnkalaset klicka på bilderna nedan.

bla-inbjudan gron-inbjudan

 

Guidad tur

Upplevelse: Guidning på TropikarietFölj med en djurvårdare på en timmes guidad tur bland våra djur. Förutom att mata en del djur, klappa en orm och krokodil får man även mycket information om djuren. Guidningarna är anpassade efter kunskapsnivå varför de passar perfekt från Åk 1-9 samt till gymnasiet.

En guidad tur kostar 1295kr/grupp, plus entréavgift. Maximal gruppstorlek är 25 personer. För att undvika missförstånd tar vi ej bokningar av arrangemang via mejl.

 

 

Orm- eller krokodilklappning

För 295 kr får du eller en grupp (1-5 personer) chansen att tillsammans med en djurvårdare klappa en orm eller krokodil. Entrépriset ingår EJ.

För att undvika missförstånd tar vi ej bokningar av arrangemang via mejl, ring oss istället tis-fre, 10-17. Orm- eller krokodilklappning kan ibland även bokas direkt på plats!